Svenska
Blog

Black Panther filmen är en rörelse

Skrivet av -Ogge- den 17 februari 2018 kl 05:48

Ja, enligt Tyrese Gibson är filmen Black Panther en rörelse och inte en film i hans ögon. Det är alltså snubben som har varit med i nästan alla Fast & Furious filmer, som nu uttryckte sig märkligt i ett FB-inlägg. Vilket han gjorde på sin officiella FB-sida för någon timme sedan.

På hans FB-sida skriver han...

Black Panther filmen är en rörelse

...herre. *cringe*

Detta kom inte helt oväntat att den här filmen skulle bli en film som får vissa människor att tänka i dessa banor. Det är riktigt synd att filmer som dessa ska ha någon form av politisk underton. Det är visserligen inte första gången det sker. Men här blir det extremt märkbart om nu även skådespelare börjar hylla den på det här viset. Att dessutom se denna som en rörelse är bara urlöjligt. Black Panther är en superhjälte som är över 50 år gammal, låt han vara en superhjälte och stå för underhållning istället. Låt det endast vara en underhållande film. Tack.

Hur som helst får jag se om jag överhuvudtaget får någon lust att se denna i och med att jag inte har fastnat för Black Panther som karaktär. Lite som min relation till Thor-filmerna som inte är så bra. Jag struntar i alla fall i om det är 90-100% svarta, vita, gråa, gula, rosa, gröna eller andra hudfärgade människor. Bara filmen är bra. Har du sett den och vad tycker du om filmen?

HQ