Svenska
Blog

Mr Switch är här!

Skrivet av 5murfen den 20 september 2017 kl 18:27

I skrivande stund ligger jag i sängen och vilar slash bloggar (obv) och en sprillans ny liten Switchy står på laddning i vardagsrummet. Wahahoo, som Mario skulle ha sagt.

När Super Mario Odyssey visades skapade jag ett sparkonto för att kunna köpa en Switch och för några veckor sedan nådde jag målet. Avvaktade ändå lite tills jag hade avslutat huvudkampanjen i Witcher (håller för övrigt på med HoS-dlc där nu, possessed Geralt är nog det roligaste jag varit med om på länge). Jag vet inte om det är för att jag är lite sjuk (fysiskt alltså) men den här veckan har jag haft världens sug efter Mario + Rabbids-mys så jag slog till.

Mr Switch är här!

Vacker liten sak. Färgerna på förpackningarna ljuger lite dock (på kontrollen jag håller i har jag smurfblått och rosa men den neonröda är rätt lik rosa den med)(gillar att den "röda" ihop med den gröna blir Mario och Luigi). Får se om jag kan lära mig hur den fungerar sedan. Nu ska jag fortsätta vila en liten stund för idag var tortyr att jobba - tog tom en timme ledigt efter lunch för att försöka vila bort lite huvudmos. Hoppas jag blir frisk snart; hatar sådana här långdragna, lågmälda förkylningar.

HQ