Svenska
Blog
Ikväll klockan 20:00!

Ikväll klockan 20:00!

Skrivet av Nineldo den 29 september 2017 kl 12:02

Hejsan hoppsan vad det har hänt grejer!

Jag gjorde ju min relaunch av Twitchkanalen för några veckor sedan, och saker har gått extremt fort. I alla fall i mina mått mätt. Blev en affiliate i förrgår och är helt borttappad i hur saker fungerar (så finns det något Twitchproffs där ute så är det bara skriva till mig XD). Men det är hur kul som helst och jag har fått så många nya härliga kontakter!

Fick även två stycken erbjudanden om att vara med på två olika Youtubekanaler, den ena skulle vara en renodlad intervju av mig och den andra skulle vara en debatt tillsammans med andra gamers om vissa ämnen inom spel. Något jag inte har accepterat än, då jag är lite reserverad till att ta på mig för mycket saker alldeles för fort. Samma sak gäller alla dessa Twitch communities som bjuder in en, jag har alldeles för lite kött på benen för att hoppa på något där.

Men ikväll ska det firas! Det må vara siffror som anses små av andra, men jag själv är i extas. Över 400 visningar och vi har precis nått över 60 följare. Och det ska firas tillsammans med en massa spel och en hel del bubbel. Bland dom roligaste streamens jag gjort var när jag full som en kastrull (åtminstone halvvägs in) körde igenom hela Resident evil 5. Ikväll så blir det en repris fast med lite andra spel, tänkte försöka köra lite olika beroende på mitt eget tillstånd :P

Om någon av er har extremt tråkigt och skulle vilja fira allt detta med mig (förstår att man kan kanske ha bättre planer en lönehelg än att sitta och kolla Twitch), så ligger ett event uppe nu.

https://www.twitch.tv/events/115499

Ni är varmt välkomna att haka på! Och ta gärna ett glas själva när vi ändå är i farten ;)


Må gott! Och önskar er alla en trevlig helg!

HQ