Svenska
Blog
Barndom, SNES och helgen!

Barndom, SNES och helgen!

Skrivet av Nineldo den 3 oktober 2017 kl 15:18

Det har varit en turbulent helg! Många positiva saker men även en hel del negativitet som var otroligt onödig. Idag tänker jag dock bara fokusera på det positiva.

I fredags kom min lilla nya familjemedlem, och jag är så nöjd. Försökte få pojkarna att spela lite med mig, men efter att ha spelat Mario kart på Switch så tyckte dom att det var måttligt intressant att spela det på SNES. Trots deras stora intresse av Minecraft så kom kommentarerna flygande om hur fult det var. Jag måste ta nya tag i min uppfostran känner jag :P

Sen hade jag min Drunk stream i fredags som gick lite som den gick. Var en otroligt dålig idé att lyssna på mina tittare om att köra Shovel Knight som ett dryckesspel. En flaska var slut inom loppet av 20 minuter, och jag blev inte direkt bättre på spelet i fråga. Så vi bytte till något lugnare men då ville tekniken strula istället och vi blev utan internet en stund. Så får ha en liknande stream när vi har något ännu större att fira! Men kul var det i vilket fall.

Sen var det en otroligt lugn lördag tillsammans med familjen och lilla SNES'en, och en middag tillsammans med vänner som har barn i samma ålder som våra små. En lagom mängd aktivitet efter kvällen innan om man säger så.

På söndagen sen var det dags för min pappas andra spelning i hans musikresa. Spelningen i sig var fenomenal, och det var så kul att återigen få lyssna på det band jag faktiskt växte upp med. Sen hände lite saker på plats med andra människor som vi inte behöver gå in på, men som är det som resulterat i att jag varit lite frånvarande.

Men ikväll ska det streamas igen ( https://www.twitch.tv/nineldo , för dom som inte har varit in och kikat)! Vi börjar närma oss slutet av RE7, och jag vill gärna spela klart det innan jag ger mig i kast med nästa. Känner dock att det är otroligt synd att jag inte har något capture card, för är så många spel jag skulle vilja köra från SNES-eran nu. Men allt i sinom tid!

Vad det gäller den apparaten så är det första jag kommer börja spela Mario RPG. Missade det spelet som liten, och hade nog inte förstått allt för mycket på den tiden heller. Men det ser jag verkligen fram emot. Personligen är jag väldigt nöjd med dom titlar som finns i den lilla lådan. Visst finns det alltid saker man kanske skulle velat ha också, men jag har inga klagomål alls på titlarna som vi fick.


Hur har eran helg varit, och fick ni lägga händerna på något SNES?
Må gott allihopa!

HQ