Svenska
Blog
#Humblebrag och tacksamhet!

#Humblebrag och tacksamhet!

Skrivet av Nineldo den 5 oktober 2017 kl 15:36

Att byta jobb var verkligen det absolut bästa beslutet jag någonsin tagit i hela mitt liv!

Jag berättade här i slutet av sommaren om en av alla dom incidenter jag råkat ut för med min gamla arbetsgivare (och då var jag till och med privatperson och inte längre anställd när jag råkade ut för den behandlingen). Butiker stänger till höger och vänster och ansökningarna till tjänsterna dom söker har sjunkit enormt. Krävs inte en Einstein för att räkna ut att ordet spridit sig om att dom inte är en bra arbetsgivare.

Men precis som jag skrev i mitt inlägg tidigare, så kommer jag inte sparka neråt. Dom bäddar sin egen säng, och får sen stå för det som görs.

Idag är jag på en plats där gemenskapen är otrolig, trots över 900 personer i byggnaden. Man har chefer som både lyssnar och är handlingskraftiga. Ens prestationer syns och man får chans till utveckling och utbildning. Och som grädde på moset så firas dagar så som "kanelbullensdag" och liknande, och vid problematik försöker cheferna göra allt för att hålla vårat humör uppe.

Enkelt sätt skulle man kunna säga att på denna plats har man rättigheter medan på min gamla plats hade man endast skyldigheter. Vilket leder till en enormt mycket bättre arbetsmoral och sammanhållning. Mår personalen bra, går verksamheten bra!

Tanken på allt detta slog mig när jag satte mig ner i arbetsplatsens massagestol. Inte nog med att det finns vilorum med sängar lite utspritt så finns även denna lilla pärla till vilorum.

Det är inte alla förunnat att kunna somna i en massagestol på rasten på jobbet, och jag tar det inte alls för givet efter allt jag fått utstå på min gamla arbetsplats!

Hur trivs ni själva på jobbet, och tar era chefer hand om er?

Må gott!

HQ