Svenska
Blog
Ännu en sån här...

Ännu en sån här...

Skrivet av Nineldo den 14 november 2017 kl 13:51

Ett livstecken!

Ja hörrni! Nu var det extreeeemt längesen jag gjorde något väsen av mig här. Men allt från familj till jobb har kommit emellan.

Många av er vet det säkert redan, och kanske rent utav följer mig på diverse andra plattformar, att jag streamar. Har nu äntligen landat på en design och ett upplägg jag gillar samt försökt att sätta ner fötterna vad det gäller schema. Visst finns det en charm i att bara spela när känslan faller in, likväl att skriva. Men jag vill ge mig själv och dom som finner mig någorlunda underhållande en ärlig chans, vilket lättast uppnås om jag sätter upp vissa ramar.

Vad det blir av denna lilla härliga sida får vi se. För tillfället har jag så otroligt många olika utlopp för min kommunikation om spel att jag liksom tappat bort mig själv lite vad det gäller bloggandet. Är ju extremt tråkigt att repetera samma saker om och om igen fast i olika format eller medier (tycker jag i alla fall). Samtidigt så vill jag inte att detta ska bli en blogg som bara är till för att promota min Twitch-kanal.

Kände bara att jag ville ge er en liten uppdatering om vad som försiggår. Jag lever och jag mår bra! Sakta men säkert så hittar jag min form i det jag gör, och har till och med fått äran att vara med i en podcast rörande spel.

Men känner ni att ni saknar mina tankar och idéer eller bara rent utav vill se mig spela en massa, så hittar ni allt på: www.twitch.tv/nineldo
Där hittar ni alla mina sociala medier, en hyffsat ok backlog och hur schemat ser ut.


Må gott nu allihopa! Och utan att lova för mycket, så kan jag i alla fall säga "Hörs snart!". :)

HQ