Svenska
Blog
Ett slut är bara början på något nytt.

Ett slut är bara början på något nytt.

Skrivet av Nineldo den 16 november 2017 kl 13:25

Halva veckan har gått, men jisses vad det har hänt grejer!

Kan man få för mycket av det goda? Jag hoppas inte det i alla fall. Många brukar slänga sig med termer om att universum måste balansera ut för mycket positiva eller negativa händelser. Och den här veckan har för min del varit fylld av dagliga positiva nyheter.

Allt började i måndags när jag fick äran att vara med i en podcast rörande spel, den dyker upp någon gång i början av december. Snacket efter själva inspelningen ledde till något vi kommer gå in på snart. På tisdagen fick jag besked om att jag fått en befordran på jobbet. Och igår avrundades allt med att jag har blivit antagen som skribent på en spelsida, samma sida som höll i podcasten.

Av denna anledning så kommer jag tyvärr sluta föra min blogg här, då jag får möjlighet att fortsätta blogga där samt skriva recensioner. Men kommer låta allting finnas kvar som någon slags tidskapsel för den som vill förkovra sig i mina gamla texter. Och jag finns ju alltid kvar som person på sidan, ni blir inte av med mig helt och hållet ;)

Tack för den här tiden hörrni! Av respekt för GR så låter jag bli att skriva ut vart jag ska börja skriva, men dom som följer mig på någon av mina sociala medier kommer få reda på vart jag hamnat.


Må gott, och ta hand om er!

HQ