Svenska

Mayweather bästa boxaren genom alla tider? = Trams.

Jag skall börja med en lista på några av de största namnen inom boxning genom tiderna. Mohammed Ali, Evander
Holeyfield ,Rocky Marciano, Ingemar Johansson,Floyd Patterson, Joe Frazer, Mike Tyson, George Foreman, Joe Louise, Lennox Lewis och Sugar Ray Leonard. Vad har de alla gemensamt? Jo Tungviktare allesammans.

Jag tog inte med Klitschko för han blir ingen legend. Varför undrar man? Det finns helt enkelt inga stora pengar att tjäna när inga amerikaner är med i toppen längre. Då har man de sista femton åren skiftat fokus mot klasser som tidigare i historien varit mindre intressanta för den gemene människan. Förutom Pablo Roberto förstås.

Jag vet att det är nästan lika pinsamt som att bli upprörd när ens favorit i WWE förlorar, som att bli irriterad över PPV boxning.

Vad jag menar är att det provocerar mig när folk säger att Mayweather är den bästa boxaren någonsin. För mig är det som att säga att Stefan Holm är världens bästa höjdhoppare för att han är kort.
När jag var liten så fick man ofta frågan om man skulle gå in i ringen mot Mike Tyson för en miljon kronor? Nej, för jag skulle inte komma levande där ifrån. Mayweather däremot? Ja om jag får en Xbox Scorpio.

Obs. Jag skriver på en liten htc mobil. Orkar inte kolla stavning just nu, eller utveckla vidare vad jag vill ha sagt. Hoppas det är någorlunda begripligt och att budskapet går fram

HQ