Svenska
När spelen blev roligare efter man köpt PC

När spelen blev roligare efter man köpt PC

Tja! Jag ville nämligen berätta att mitt intresse för spel höll på att försvinna, jag hade haft PS 4 sedan release & uppgraderade till en PS4 Pro. Allting var samma, inte mycket nytt förutom texturerna, jag började bli less att spela spelen i 30 Fps, det gjorde mitt spelande mer & mer tråkigt. Det mesta jag har lagt tid på det är UFC spelen som jag diggade sjukt mycket!

Jag gillade även For Honor, men blev ganska tråkigt i slutändan. Första person skjutspelen började ta sina sista andetag på PS4 då jag förlorade helt lusten för dem. Spelade ut Black Ops 3 & Infinity War. Även körde jag Battlefield 1 & Titanfall, men tröttnade till slut på dem också.

Allt som rörde sig kring Playstation 4 hade inte mycket att komma med som jag gillade, Uncharted var grymt till PS4. Love it, men Last of us körde jag på PS3. Tänker inte köpa spel som jag redan klarat ut... DLC var jag inte riktigt heller mycket för, jag gillar nytt. Jag gillar ny tänk och en Fps på minst 60, jag vet inte varför men spelet känns mer levande på det sättet.

Sedan kände jag att det var dags för en ny dator, då min Laptop tjänstgjort mig i 5 år. Då kände jag att det var dags. Köpte en grym MSI-stationär dator med 1070 GTX grafik kort Processor i5-6600K och även ingick det 2 terrabyte lagring & 256 GB i SSD med 16 GB ram.

När jag satte igång något grafiskt utmanande spel som Rainbow six Siege. Allting vändes upp & ner för mig, ett spel som flöt på så tråkigt till PS 4 när jag hade det blev 10 gånger roligare på datorn. Call of Duty WW2 blev hur kul som helst också(bortsett från alla loot lådor) så njöt jag av varje spel moment i Cod.

Dator är ett av dem bästa köp jag gjort, ångrar mig verkligen inte. Ni som börjar tröttna på konsol, kan dator vara en väldigt bra lösning.

Idag spelar jag främst PUBG, Rainbow & Agents of Mayhem.

Har skaffat även Kingdom of Delivernce, men det spelet verkar inte vara klar optimerat. Behövs patchas ganska ordentligt, men kul är det! ;)

HQ