Svenska
Blog
Rage quit!

Rage quit!

Skrivet av Nineldo den 20 september 2017 kl 14:29

Efter påtryckningar från dom härliga människor som börjat följa mina streams så har jag gett mig i kast med Shovel Knight. Ett spel jag länge haft i spelhyllan och som talar till alla delar av mitt retrohjärta, som jag har velat spela det sen det kom ut.

Man är ju inte en främling för sidescrollers, och jag vill nog påstå att jag är över medel på spel som Yoshi, Mario och liknande. Men denna lilla pärla till digital underhållning ger mig så pass mycket stryk att jag inte vet vad jag ska ta mig till.

Har hört talas som att spelet är svårt och att det tar ett tag innan man verkligen lär sig kontrollerna. Men just nu undrar jag varför jag ens utsätter mig för detta. Musiken är fantastisk, banorna är genialiska och grafiken är makalös. Men jag är så ofantligt dålig på det så att jag skäms!

Men jag ska inte göra samma sak som med Bloodbourne eller Dark Souls här. Detta ska jag bemästra, vad det än krävs. *Föreställ er träningsscenen från Mulan med pampig musik*

Jag vet ju själv att jag tycker det är otroligt roligt att se folk misslyckas och göra misstag, så behövs väl inget geni för att förstå varför folk vill se mig skrika i soffan om och om igen. Kommer nog dock behöva varva spelet med lite andra titlar, annars kommer mitt gröna hår bli grått! Men jag var åtminstone bättre igår än kvällen innan, så det tar sig :D


Vad tycker ni själva om Shovel Knight, och hur många av er har klarat ut det?

Må gott!

HQ