Gamereactor International Svenska / Dansk / Norsk / Suomi / English / Deutsch / Italiano / Español / Português / Français / Nederlands /
Gamereactor
Logga in medlem


Glömt lösenordet?
Jag är inte medlem men vill bli det

Eller logga in med Facebook-konto

Netflix-doc som jag vill se

Skrivet av Petter den 14 december 2017 kl 18:53

Rotten ser bra ut. Även fast dessa "du dör av all mat du äter"skrämsel-dokumentärer vanligtvis inte är något för mig, så ser denna riktigt intressant ut. Och är det något som Netflix gör bra så är det dokumentärer. Jag är verkligen inte den som lusläser innehållsförteckningen på maten jag äter. Jag är heller inte den som går på alla skrämsel-hysteriska varnings-uppmaningar eller några av dagens 60 000 dieter. Däremot gillar jag närodlat och vi köper vårt kött från lokal bonde. Vilket alltid känns bäst. Hur ser du på vad du stoppar in i ansiktet? Länk

"Local farming is fading as profit margins decide what food makes it to our plates. The new Netflix documentary series Rotten exposes the fraud, corruption, and the consequences on our health of today's global food industry. Nobody's hands are clean. Only on Netflix, January 5."

Den siste Jedi-krigaren™ ikväll...

Skrivet av Petter den 14 december 2017 kl 18:33

Ikväll blir det av, även fast jag mår som en liten urlakad smörgåssill med en krånglande, vintersned gammbjörk till rygg. The Last Jedi, jag måste se den. Även fast jag borde försöka sova redan vid nio-snåret. Jag är så sugen som en vuxen människa kan bli på en film. Så sugen är jag. Att vi har två redaktionsmedlemmar (av de sex som hittills sett den) som inte gillar filmen alls - gör inte mitt sug särskilt mycket mindre. Jag hoppas bara att "comic relief"-partierna inte är för påträngande här utan att denna mellandel har fått vara lika mörk och mustig som Empire Strikes Back var i originaltrilogin. Det förtjänar Luke, Chewie och Leia.

Vi har även en Redaktionen Resonerar-artikel på gång där vi alla diskuterar Star Wars vara eller inte vara. Den bästa filmen. Den bästa karaktären. Den bästa regissören. Den sämsta filmer. Och så vidare, och så vidare. Den kommer nästa vecka och det vill du såklart inte missa.

Calsonic GT-R

Skrivet av Petter den 14 december 2017 kl 18:24

Herregud, vilken bil. Jag får gåshud, över hela gubbkroppen. Super GT-R35:an med samma retroflirtigt underbara Calsonic-livery som den mest framgångsrika Japan GT-kärran (R33 och R34) genom alla tider - ger mig tuppjuck. Jag juckar kontorets möblemang medan jag flåsar häftigt och högljutt. Speedhunters magiska artikel om skiten är ett måste för alla som följt Japan GT eller Super GT under åren. Mumma Deeeeluxe! Länk

Fez till Iphone förtrollar...

Skrivet av Petter den 14 december 2017 kl 18:16

Polytron Corporations helmysiga pixeläventyr Fez har ju släppts till varenda existerande plattform "known to man", förutom iOS. Imorse släpptes dock Iphone-upplagan och jag strutade hem rasket direkt. Jag har även hunnit spela en del, och herregud vad jag älskar detta spel. Phil Fish och hans bitchiga beteende har geggat ned spelets rykte en smula, tyvärr. Men det hindrar inte Gomez från att förtrolla.

Tidernas 10 fulaste konsoler?

Skrivet av Petter den 14 december 2017 kl 18:04

Jag har pysslat med en till topplista idag (ja, jag är "on a roll" som ungdomen säger). Den här gången handlar det helt enkelt om det jag anser vara tidernas tio fulaste spelmaskiner och herregud vad många riktiga fulingar det funnits genom åren. Jag har sållat och sorterat, valt bort och kapat bort. Började med 21 stycken fula firrar som nu blivit tio. Listan är inte ens halvklar så denna blogg borde jag kanske ha väntat med, men om inte annat så vet du ju nu att skiten är på väg, i alla fall. Missa int!