Svenska

Sysselsättning för tillfället

Hej läsare. Ska nämligen försöka mitt bästa att blogga lite smått och (förhoppningsvis) regelbundet.

Har en del saker som jag håller på med just nu. Har tagit en kort break från mitt jobb som lärare i två länder. Har utan vilotid rest fram och tillbaka mellan Sverige och Japan konstant för att lära ut diverse elever och detta har nu varit lite för mycket. Givetvis är detta inte något jag avstår från för alltid men just nu vill jag putsa ut. Jag valde att åka till Sverige istället för att stanna i Japan, ett val som lär nog göra farsan lite besviken. Å andra sidan så dröjer det nog bara nån månad innan jag börjar jobba igen. Tack gode gud för en flexibel och skön chef :)

Mina nuvarande projekt som jag kan ta itu med är skrivandet samt spelandet. Egentligen kanske jag inte borde uttrycka det så för jag gör ju mer än bara så. Min syster har tjatat på mig att kolla på nån skitig anime serie som tydligen finns på Netflix. Kallas för Kakegurui om jag minns rätt. Tyvärr är anime inte min grej, gillade det som barn när det sändes på japansk tv men växte ur det i gymnasiet efter jag bodde i Tokyo (är ursprungligen från Nagoya). Istället för sånt strunt håller jag på att spela Tekken 7. Fantastiskt spel och väldigt belönande att lära sig. För de som är intresserade så lirar jag primärt Devil Jin och jag ska börja spela online på allvar förr eller senare. Annars har jag bara spelat i träningsläge eller med några kompisar.

Sedan har jag börjat få bra idéer till min kommande berättelse. Ska bli kul att börja skriva oftare och jag ser fram emot att dela den med folk nån dag. Förhoppningsvis blir det nog bra. Kan inte dela detaljer ännu så TBC.

Håller även på att koda en hemsida som ska vara en guide för Tekken 7. Blev besviken i somras när jag syn på att Tekken inte hade en tutorial eller manual. Jag jobbar på enskilda karaktärer nu men ska ta tag i fundamentala aspekter av spelet. Stay tuned!

Spel som är ute som jag vill skaffa in är Monster Hunter World och Shadow of the Colossus HD. Har besparat mig själv från att titta på trailers eller videos bara för att uppleva spelen färskt. Det är någonting jag verkligen rekommenderar att ni också gör. Gäller även filmer. Allting blir så mycket bättre.

Det var allt jag kunde komma på för denna gång. Kanske ska recensera Tekken 7 här men det återstår att se för nu. Ha det så bra tills dess!

HQ