Svenska
Martin O'Donnell: Halo Inception Brothers in Arms

Martin O'Donnell: Halo Inception Brothers in Arms

This post is tagged as: halo, musik, youtube, martin, inception, brothers, in, arms, spel, music, bungie, American Hustle, video

Sååå.. Martin har en youtubekanal. Under våren har han börjat ladda upp en del videor som är lite bakom-scenerna för Halo-spelen.

Jag älskar Halo-spelen. Speciellt 1-3. De är inte perfekta spel; varje en av dem har lite skavanker. Men en sak som är säker är i alla fall att musiken alltid har varit på den absolut högsta nivå. Jag tror faktiskt det är en av anledningarna jag har fastnat så Halo-spelen: musiken. För musik spelar en så stor roll i mitt liv.

Nu till själva videotipset:
https://www.youtube.com/watch?v=0kixmorAfnM

Martin berättar lite om bakgrunden till den här låten som först hörs i Halo:CE. Det är fullkomligt fascinerande och en makalös inblick i utvecklandet av den bästa speltrilogin. "Endast för hardcore fans."

Om du inte automatiskt hör: "The Autumn! She's been hit!" och "Keyes is going in manual!" kan du verkligen kalla dig en Halo-fantast!?

HQ

Chipstestet: Nya pringles smaker

Så när jag gick in på ett annat ICA för att leta efter Sour cream&onion ostbågar så hittade jag istället lite nya Pringles smaker. 2 får 30 så var det ett spikat köp.

Temat den här gången verkar vara "foodtrucks". Nåja. Jag köpte Mexican beef fajita och Hawaiian chili & lime.

Biffsmaken smakade som snabbnudlar med biffsmak.

Och lime&chili smakade som när jag gjorde en thailändsk sallad med chili lime och koriander.

Smakerna var OK men ingen speciellt.

HQ

Chipstestet: Äpplepaj

Japp. Du läste rätt. Estrella har släppt sina nya smaker inför hösten och jag håll nästan på att skratta i butiken när jag såg det. Självklart var jag tvungen att köpa och testa en påse.

De var inte särskilt goda. Det smakar äpple och kanel precis som en äppelpaj.

Ja, om det inte vore för saltet. Tänk dig att du skulle göra en äppelpaj och råkade blande ihop ingrediensera med salt och socker. Jag hade faktiskt hoppats på ett sockrigare chips i det här fallet, som vissa nötter ibland kan vara. Inte för att det direkt är för mycket salt, det bara gör att smaken smakar konstigt.

Vitlök och gräddfil fanns också men det känns som den kommer säkert vara god men kanske inget speciellt.

Chipstipset: Garant Chili & Sour

Chipstipset: Garant Chili & Sour

Ja, rubriken säger väl. Jag var inne på willy's och såg dem här och hade inte testat. Självklart som den chipskonnässör man är var jag tvungen att köpa en påse.

De andra sorterna ur garants sortiment har jag väl tyckt vara OK. Tycker alltid det är kul med tillverkare som vill göra några lite andra smaker de standard (T.ex deras koriander och limechips - inget speciellt men kul ändå).

Jag tipsar mest om smaken, som namnet lyder, är kryddiga(chilli) med en gnutta syrlighet. Tyvärr så är chipsen fortfarande gjorda av garant så konsistensen är likadan som på resten av deras sortiment.

Bästa kanalen på youtube

Bästa kanalen på youtube

This post is tagged as: kony 2012, mandela, effekt

Har du någonsin haft ett minne av någonting och sen visade sig att det inte stämde överrens med verkligheten? Istället för att köpa regeringens minneskontroll så kan du faktiskt vara ett offer för kvantfysik som gör att du har minnen från ett alternativt universum? Tro mig inte? Kolla på länken nedan!

https://www.youtube.com/watch?v=TYonTBRM0VI

haha trodde väl det tro inte på allt som sägs Suicide Squad F U L L MOVIE HD http:\\bit.ly\23234asdgf.com och blogg klick och post!