Svenska

Vad rejsar du på för skärm, Petter?

  • Insänt av: SuperTummen

Hej. Jag undrar vad du kör dina racing-spel på. Kör du på tv eller en datorskärm? Tycker du det är skillnad mellan 60fps och 120fps? Funderar på att köpa en ny tv eller skärm kommer ha både PC och en Xbox oneX kopplad till den, nu kör jag med tripple screen men det funkar inte med Xbox one X.

Jag är lite sugen på Samsungs chg90 49" ultrawide, men den är bara i 3840x1080p men med HDR och 144fps, troligt att den kör Xboxen i typ 34" eller liknande. Vad tycker du jag ska satsa på?

Svar

Jag kör på en BenQ-monitor när jag spelar iRacing och Assetto Corsa (via PC) och på en Philips LED 65" när jag spelar Gran Turismo Sport och Project Cars 2 (Playstation 4 Pro). Om jag var du skulle jag satsa på en stor TV. Riktigt stor.

Ställ en fråga till redaktörerna

- Rent spam eller frågor om varför vi inte svarar på just ditt brev kommer att resultera i avstängning. Vi svarar på precis vilka brev vi vill, och vi gör allt för att besvarar så många som möjligt varje dag.

- Istället för att fråga vad vi tycker om spel X eller Y, läs recensionen av det i vårt recensionsarkiv.

- Om du upptäckt en bugg eller ett annat tekniskt problem på sajten, berätta det istället via vårt buggrapport-formulär.

- Alla brev med rubriker typ "När?" eller "Hej!" slängs. En tydligt formulerad rubrik ökar chansen att vi besvarar just ditt brev.

- Vi rättar alla brev innan de publiceras. Ju mindre som behöver rättas, ju större chans är det att det publiceras. Se därför till att rättstava ditt brev innan du skickar iväg det.

- Använd sökmotorn och kolla om din fråga redan finns besvarad i tidigare brev. Vi har redan besvarat över 50000 brev, så chansen är stor.

Tack på förhand

/Petter Hegevall, Chefredaktör

Brev