Svenska
Gamereactor
hårdvarurecensioner

Speed Link Wireless Sensor Bar

Du lär inte märka så mycket av den, men den ligger där och gör sitt jobb - helt utan irriterande sladdar.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i

Att recensera hårdvara istället för spel kan vara nog så komplicerat. Men ofta rör det sig om saker som man håller i eller på annat sätt interagerar med - till och med något så oglamoröst som en väska gör man ju något praktiskt och påtagligt med. Därför blir det så mycket värre när man får i uppdrag att testa något som mest bara ligger och fungerar, som i det här fallet. För vad ska jag kunna säga om Speed Links trådlösa sensor bar, förutom att den helt enkelt fungerar som den ska?

HQ
Speed Link Wireless Sensor Bar
Så här ser den ut. Inte världens mest fascinerande pryl, men den fungerar precis som den ska.

Den trådlösa sensor baren gör precis vad Wiins vanliga sensor bar gör. Du lägger den ovanpå eller under Tvn, sätter på den på en knapp på framsidan och börjar spela. Någon nitisk person kanske kan känna av att den har 0, 01 sekunders sämre reaktionstid än den vanliga, men det är ingenting som jag överhuvudtaget skulle märka av. En lång testsession av ett så reaktionskrävande spel som Geometry Wars: Galaxies uppenbarar inga fel eller brister. Allt känns precis som vanligt. Vilket självklart är positivt.

Mindre sladdar är dock alltid en bonus. Om vi bara hade kunnat uppfinna sätt att överföra el utan dryga elsladdar hade jag glatt anammat den nya tekniken. När man dessutom bor med en flickvän som envisas med att placera så många actionfigurer och ljus på Tvn som bara är möjligt blir en sensor bar helt utan sladdar en riktigt livräddare. Borta är den tiden då man råkar dra ner en hög av Neon Genesis Evangelion-figurer enbart för att man råkat komma åt en sladd då man ska mecka med någon scartkabel.

Det enda irriterande med den här sensor baren skulle väl vara att den går på batterier och inte har en egen laddningssladd, men batteritiden är klart godkänd och den fungerar bra med uppladdningsbara batterier. Priset kan väl tänkas är lite väl högt också och om du inte har en batteriladdare hemma redan så kan man ju undra om det faktiskt är värt att öppna upp plånboken för den här prylen.

Detta är en annons:

Så vad vill ni mer veta? Den fungerar, den är faktiskt ganska snygg och den har ingen sladd. Toppen!

08 Gamereactor Sverige
8 / 10
+
Snygg, fungerar, sladdlös
-
Priset, ingen egen laddare
overall score
Detta är Gamereactor-nätverkets medelbetyg Du kan sätta ditt eget betyg genom att klicka här

Relaterade texter



Loading next content