Svenska
Gamereactor
nyheter
Life is Strange: Before the Storm

Nu får vi veta mer om Chloe från Life is Strange: Before the Storm

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det är en hel del Life is Strange på väg, dels jobbar Dontnod (som gjorde originalet) på Life is Strange 2 och sedan har vi såklart Deck Nine Games som gör utannonserade Life is Strange: Before the Storm. Sistnämnda har varit föremål för en del kontrovers eftersom det dels är en ny utvecklare och dels för att de specialförmågor som gjorde ettan så speciellt nu saknas. Dessutom kommer inte Ashly Burch reprisera rollen som Chloe Price.

Med sex veckor kvar till lanseringen skruvar Deck Nine Games nu upp hype-tempen för att reda ut mycket, och har därför släppt en utvecklardagbok där vi får träffa Burch (som skriver manus till spelet), Rhianna Devrie (Chloes nya röstskådespelare) och Zak Gariss (lead writer). Här får vi veta mer om Chloe och hennes vänskap med Rachel. Via detta äventyr är tanken att vi ska få en bättre förståelse till varför hon senare blev som hon blev.

Utvecklardagboken kollar du in här nedan, hur pepp är du själv på Life is Strange: Before the Storm?

HQ
Life is Strange: Before the Storm

Relaterade texter

1
Snart finns Life is Strange till smartphones

Snart finns Life is Strange till smartphones

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Har du inte haft möjlighet att uppleva Life is Strange ännu, är det hög tid att göra det nu. Och slut på ursäkterna dessutom. På torsdag kommer första episoden av...



Loading next content