Svenska
Gamereactor
nyheter
Middle-earth: Shadow of War

Middle-earth: Shadow of War innehåller mikrotransaktioner

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det kommer väl knappast som en överraskning för någon längre, men mikrotransaktioner pulas in i allt fler spel av olika anledningar. I vissa fall görs det bra och andra gånger... mindre bra. Det är ett samtalsämne för ett annat tillfälle. Ett spel som du kanske inte trodde skulle ha mikrotransaktioner är Middle-earth: Shadow of War, men det har faktiskt sätt att spendera pengar på via någonting som utvecklarana kallar för Market. Här är några exempel på saker du kan köpa:

Loot chests: contain weapons and armour of varying rarity. Equipping and upgrading these weapons and armour enhance Talion's character abilities. They can also contain XP boosts (more on that below).

War chests: provide orc followers of varying rarity to help forge a strong army. They can also contain training orders to level up and customise orc followers.

XP boosts: are consumables that help level up Talion faster.

Bundles: package up loot chests, war chests and boosts at a greater value.

Spelet kommer innehålla två valutor, Mirian som gör sin återkomst från förra spelet och sedan guld. Det lättaste sättet att få tag på guld är att pynta med riktiga pengar men det ska även gå att få tag på det genom att spela spelet. Vi gissar på att guldet kommer vara relativt sällsynt och genom att betala kan du alltså köpa saker snabbare.

Vad tycker du om detta?

Middle-earth: Shadow of War

Relaterade texter

Middle-earth: Shadow of WarScore

Middle-earth: Shadow of War

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kim axlar rollen som Talion och är tillbaka i Mordor för att buffla sig igenom horder av orcher, bygga armeér och försöka stoppa Sauron... Igen...



Loading next content