Svenska
Gamereactor
nyheter
Batman: Arkham Knight

Inget nytt Batman Arkham-spel tycks vara under utveckling

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Kevin Conroy är som bekant mannen bakom Batmans vibrerande stämband i den populära Arkham-serien, och enligt skådespelaren i fråga verkar det tyvärr som om Warner Bros inte planerar någon fortsättning i följetongen för stunden. Herr Conroy närvarade nämligen under Wizard World Comic Con nyligen och efter att fått en fråga om just en ny Arkham-titel svarade skådespelaren följande:

"You know, I can't believe that they're not going to do another one, but they're not. Isn't that amazing? It's... they made literally billions of dollars on those games. But, no, there's no plan to do another one. Sorry."

Värt att notera är att Kevin Conroy spelade Batman i Rocksteadys Arkham-trilogi och att rollen axlades av en helt annan skådespelare i spin off-spåret Batman: Arkham Origins (Roger Craig Smith), vilket skulle kunna betyda att en ny del kan vara under utveckling och att Conroy bara inte är en del av den processen. Sen är det ju även möjligt att allt enbart är ett försök att dra oss vid näsan också...

Vad tror du, får vi ett nytt Batman Arkham-spel?

Batman: Arkham Knight
Harvey Dent... Can we trust him?

Tack VG24/7

Relaterade texter



Loading next content