Svenska
Gamereactor
nyheter
Rocket League

Ny arena och genomskinliga målstolpar till Rocket League

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Psyonix har redan berättat lite om vad vi kan vänta från den stundande mastodontlika höstuppdateringen till Rocket League. Sedan tidigare känner vi till genomskinliga målstolpar, men det ingår också en höstarena kallad Farmstead. Här får vi vila ögonen på en bondgård och se löven falla medan vi dunkar in mål i kassen.

Andra nyheter är att några av de mer okonventionella arenorna, såsom Starbase och Wasteland, kommer konverteras till fyrkantiga banor för kompetitivt spel. Till detta kommer 90 nya kosmetiska prylar vilket inkluderar drakvingar, taco-boost och mycket annat. Dessa kommer du bland annat kunna fästa på nya kärran Jäger 619 RS som du får via nya Accelerator Crate.

För de som hellre tittar än spelar kan vi se fram emot något som kallas Director Mode (dock ännu i beta-läge). Här styr artificiell intelligens kameran och visar allt ur bästa vinkel. De som spelar till PC kommer kunna gotta sig åt LAN-stöd för exempelvis lokala turneringar, vilket det även kommer läggas till stöd för i spelet senare i år (turneringar kommer till andra format först 2018).

Psyonix jobbar även på ett nytt system för att skapa grupper via PsyNet istället för individuellt via Steam, Xbox Live och Playstation Network. Det kommer dock initialt bara att testas via Steam eftersom det är enklare att göra ändringar där. På det sättet blir det enklare att "enabling the possibility of supporting cross-platform parties at a later date". Kort sagt göra det möjligt att skapa grupper för att spela över alla format.

Höstuppdateringen släpps den 28 september och vi har även fått en trailer som visar upp nyheterna och den hittar du - som vanligt - här nedan.

HQ
Rocket League
Rocket League

Relaterade texter

Rocket LeagueScore

Rocket League

RECENSION. Skrivet av Andreas Blom

Bilar och plast istället för människor och normala bollar. Radiobilar, slumpen och skyhögt tempo redan från start är vad som erbjuds i Rocket League...



Loading next content