Svenska
Gamereactor
nyheter
Super Mario Odyssey

Ja, Mario sliter av sig tröjan i Super Mario Odyssey

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Han har hoppat, kutat, klättrat, flugit och slungat fler eldbollar än i stort sett alla andra i hela spelvärlden. Han har dessutom även kört tillräckligt mycket go-kart, spelat tillräckligt mycket fotboll, tennis och golf för att kväva en normalstor zebra. Trots detta är han långt ifrån pensionerad (eller trött, för den delen). Vi pratar såklart om Nintendos före detta rörmokare (som nu istället arbetar som "superstar") och hans fenomenala karriär. En 35 år lång historia om världens mest populära spelfigur och om hur han gick från pixlig hjälpreda till rena rama stekaren. För i kommande Super Mario Odyssey vet vi nu att Mario, för första gången, slänger sina kläder och kör igenom ett par av nivåerna "barra".

Under gårdagens Nintendo Live visades den korpulente rörmekaren (sorry, "superstjärnan") bland annat upp utan något annat än rödprickigt moderiktiga kalsipper på kroppen och internet höll mycket riktigt på att sprängas. Det var lika många fans som Twittrade och Instagrammade om hur härligt det var att se Mario utan kläder som det var spelare som tog tillfället i akt och hettade, ordentligt! Vad tycker du om att rörmokaren ("superstjärnan", sorry - igen) nu ingår i "shirtless nation"?

Nedan hittar du några av reaktionerna.

So I guess Mario has nipples!

Mario themed milk confirmed

This is Jumpman's Son. Odyssey takes place with Jumpman right before the Great Mushroom Catastrophe. When everything changed...

Why does Mario get nipples, but not Link?

Link gets a six-pack instead!

Mark today, the first time we've seen Mario's in game feet and nipples

they forgot mario's tribal tattoo.

Why doesn't Mario have any body hair?

Everyone's freaking out about Mario in swimwear, and here I am histerical about the fact you can play as a manhole cover in New Donk City.

Super Mario Odyssey
Bara barra, skrek Mario en soligt vacker juli-dag i Super Mario Odyssey

Relaterade texter

Super Mario OdysseyScore

Super Mario Odyssey

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Nintendos smygfläskiga rörpulare gör efterlängtad Switch-debut och chefredaktör Hegevall har delat ut betyg...

6
Fira jul med Nintendo i Super Mario Odyssey

Fira jul med Nintendo i Super Mario Odyssey

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Visst, det är inte riktigt dags för den fete att klättra ner i skorstenarna ännu, men det hindrar inte Nintendo från att släppa två nya julkostymer till Super Mario...



Loading next content