Svenska
Gamereactor
nyheter
Destiny 2

Destiny 2 - Var är Xûr och vad säljer han?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Varje fredag klockan 11:00 (sommartid), med start idag, kommer den mystiske Xûr till Destiny och han har med sig exotiska varor som du kan köpa för Legendary Shards. För att du ska slippa leta i onödan tänkte vi hjälpa till med att peka ut var han befinner sig varje vecka och vad han säljer samt kanske även en och annan rekommendation på vad/om du ska handla eller hålla hårt i valutan.

Var finns han?
Xûr befinner sig på Nessus och om du tar fram kartan kommer du se en markering i området vid Watchers Grave och han står uppe på ett träd och ser sådär lagom mätt ut.

Destiny 2
Destiny 2

Vad säljer han?

Vapen
Den här veckan är det det exotiska vapnet Merciless som säljs. Specialegenskapen är "Conserve Momentum" och den gör att vapnet skjuter lite snabbare för varje träff du gör som inte dödar. Ett bra bossvapen med andra ord.
Kostar: 29 Legendary Shards

Titan
Handskarna Doom Fang Pauldron är för dig som spelar Sentinel-klassen med Titan. Specialegenskapen "Horns of Doom" gör att du kan kasta skölden en extra gång, vilket alltid är behändigt. Handskarna har även en ordentligt rolig beskrivning som du bör läsa för ett gott skratt.
Kostar: 23 Legendary Shards

Warlock
Wings of Sacred Dawn är en rustning som gör att du kan sikta medan du är i luften och på så sätt stå helt stilla i ett par sekunder för att pricka motståndare som inte har en aning om var du är. I PvP blir du dock en enkel och tydlig måltavla för alla som inte stirrar rakt i backen. Egenskapen "Tome of Dawn" gör att varje gång du träffar en kritisk punkt förlängs den stillastående effekten och i rätt händer betyder det mycket tid i luften.
Kostar: 23 Legendary Shards

Hunter
Rustningen "Raiden Flux" har egenskapen Synapse Junction som gör att alla dina Hunter-färdigheter laddar betydligt snabbare. Något som kan vara användbart oavsett vilken aktivitet du spelar.
Kostar: 23 Legendary Shards

Destiny 2
Destiny 2
Destiny 2
Destiny 2

Relaterade texter

2
Destiny 2: ShadowkeepScore

Destiny 2: Shadowkeep

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Kim snörade på sig rymdpjucken och återvände till månen för att ta sig an starten av det tredje året i Destiny 2...

4
Destiny 2: Black ArmoryScore

Destiny 2: Black Armory

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Det första innehållet till Destinys årliga content-paket är här och lämnar en hel del att önska för den som inte älskar att grinda...



Loading next content