Svenska
Gamereactor
nyheter
Lego Dimensions

Lego Dimensions tycks vara på väg att läggas ner

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

När Lego Dimensions släpptes år 2015 var konceptet med leksaker och spel fortfarande väldigt populärt, men kort efter det lades Disney Infinite ned och Skylanders har nu tagit paus. Men Dimensions har tuffat på med roliga Lego-byggsatser, ofta av väldigt älskade populärkulturella fenomen som Back to the Future, E.T., Ghostbusters, Knight Rider och mycket annat. Nu rapporteras dock att det finns tecken på att spelet håller på att avvecklas.

Ett av problemen har varit kostnaderna för leksakerna och spelen som trots högre priser än konkurrenternas motsvarigheter, inte lämnat särskilt mycket utrymme för vinst. Försäljningen har dessutom varit lägre än väntat och efter två år av treårsplanen sägs det nu vara tack och godnatt. Warner själva har dock valt att inte bekräfta uppgifterna.

TT Games studio manager Dave Dootson lär ha skickat ett mejl till de som gör spelet att teamet ska avvecklas och tackat alla för insatsen. Har du spelat Lego Dimensions och är du förvånad över beslutet?

HQ
Lego Dimensions

Relaterade texter

5
Ryktet stämde, Lego Dimensions läggs ner

Ryktet stämde, Lego Dimensions läggs ner

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Ofta när rykten stämmer så har vi anledning att fira. Det gäller dock tyvärr inte vår rapportering om att Lego Dimensions tycks vara på väg att läggas ner. Nu har just...

7
Lego är nu världens mäktigaste varumärke

Lego är nu världens mäktigaste varumärke

NYHET. Skrivet av Jonas Mäki

Som traditionen bjuder har Brand Finance som vanligt gjort sin årliga ranking av världens största varumärken. Apple har varit just detta ett tag, men har nu halkat ned...



Loading next content