Svenska
Gamereactor
nyheter
Counter-Strike: Global Offensive

Här är lagen som kommer göra upp i finalerna av Esl Pro League

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Den sjätte säsongen av ESL Pro League är nu färdigspelad i Europa och Nordamerika. De 6 bästa lagen från ligorna går nu vidare till slutspelet som drar kommer att spelas i danska Odense 8-10 December. Kvartsfinalerna kommer att avgöras i bäst av 3 kartor medan finalen spelas i bäst av 5.

Här är de slutspelsklara lagen:

Europa:

Fnatic
North
FaZe
Astralis
NiP
HellRaisers

Svenskt i toppen då Fnatic stod för en imponerande insats med sina totalt 18 vinster. Dramatik blev det in i det sista i kampen om sista slutspelsplatsen. G2 var tvungna att vinna mot Fnatic i sista omgången för att gå vidare. Något man aldrig lyckades med och istället blev det HellRaisers som fick jubla när de såg slutresultaten och kunde konstatera att de knep den sista platsen.

Nordamerika:

OpTic
SK
Team Liquid
NRG
Misfits
Luminosity

Efter mäktiga 20 vinster av 26 spelade stod det klart att Friberg och hans OpTic knep förstaplatsen med lag som SK och Cloud9 bakom sig.

Det lag som sedan står som vinnare kammar hem inte mindre än 1,8 miljoner kronor ($225.000). Turneringen ingår även i Intel Grand Slam vilket betyder att de lag som lyckas vinna 4 av 10 turneringar anordnade av ESL och Dreamhack belönas med cirka 8,3 miljoner kronor ($1.000.000).

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content