Svenska
Gamereactor
nyheter
Counter-Strike: Global Offensive

Här är lagen till Dreamhack Winters Counter Strike-turnering

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Sent under gårdagen och natten stod det klart vilka två lag som knep de sista platserna till Dreamhack Winter. Från det europeiska kvalet lyckades danska North Academy besegra Space Soldiers i den avgörande matchen med 2-0. North Academy blir därmed turneringens andra danska lag tillsammans med Heroic.

Det nordamerikanska kvalets sista match spelades mellan kanadensiska Rise Nation och amerikanska Ghost. Två tämligen smärtfria matcher senare stod tillslut Rise Nation som segrare.

Efter att Fnatic som enda svenska lag fått lämna återbud stod det klart att det istället blev tyska BIG som fick ta deras plats. Det är ännu inte spikat hur grupperna kommer se ut men här är alla de 8 lagen som skall göra upp:

BIG
Gambit
Heroic
Mousesports
Na'Vi
EnVyUs
North Academy
Rise Nation

Turneringen som bekant utspelas i Jönköping pågår 1-3 December och består av två grupper om 4 lag där de två bästa lagen från varje grupp avancerar till slutspelet. Gruppspelets första matcher spelas i bäst av 1 karta medan de avgörande matcherna om slutspelsplats spelas i bäst av 3, precis som i slutspelet. Den totala prispotten för turneringen ligger på dryga 800 000 kronor där vinnaren kammar hem hälften. Andraplatsen belönas i sin tur med 160 000 kronor.

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content