Svenska
Gamereactor
nyheter
Star Wars Battlefront II

EA plockar tillfälligt bort mikrotransaktionerna från Battlefront II

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Om du inte har bott under en eller flera stenar den senaste tiden har du nog hört att Star Wars Battlefront II är proppat med mikrotransaktioner och fans världen över är mycket upprörda. Det handlar i mångt och mycket om att det känns som om du är tvingad till att spendera pengar för att köpa nya så kallade "Star Cards" istället för att låsa upp dessa genom att bara spela. Som på den gamla goda tiden. EA och Dice lovade bättring och nu har det berättad vad de tänker göra; mikrotransaktionerna ska bort helt och hållet... åtminstone tillfälligt.Oskar Gabrielson på Dice säger:

"We hear you loud and clear, so we're turning off all in-game purchases. We will now spend more time listening, adjusting, balancing and tuning. This means that the option to purchase crystals in the game is now offline, and all progression will be earned through gameplay. The ability to purchase crystals in-game will become available at a later date, only after we've made changes to the game. We'll share more details as we work through this."

Exakt hur lootlådorna kommer att förändras vet vi inte just nu men räkna med att du kommer kunna läsa om det här på Gamereactor så snart vi vet. Är detta en bra förändring, enligt dig?

Star Wars Battlefront II

Relaterade texter

Star Wars Battlefront IIScore

Star Wars Battlefront II

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags att utöva stora krig i den där galaxen, långt, långt borta och Jonas Mäki har nyttjat kraften som en sann Sith för att leverera en recension...



Loading next content