Svenska
Gamereactor
nyheter
Star Wars Battlefront II

Rykte: Svag försäljning av Star Wars Battlefront II

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Mikrotransaktioner är här för att stanna, ett budskap som kommunicerats av både utvecklare, utgivare och diverse analytiker. Spelarna kommer ändå och de handlar i drivor - tycks resonemanget ha gått. Men stämmer det verkligen?

Den erkända insidern Daniel Ahmad skriver nämligen via Twitter att förhandsbokningarna och premiärförsäljningen av Star Wars Battlefront II varit "less than impressive" Nu är ju det ingen officiell källa, men EA har inte rapporterat om fina förhandsbokningssiffror eller liknande, vilket annars ofta är vanligt.

Star Wars Battlefront II släpptes som bekant i fredags och de första försäljningsrapporterna borde komma idag. Det återstår att de om de giriga mikrotransaktionerna i spelet (som nu är bortplockade) fått somliga att helt enkelt lägga slantarna på något annat.

Har du skaffat Star Wars Battlefront II?

Star Wars Battlefront II
DDet återstår att se hur Kylo Ren, med sitt dokumenterat usla humör, tar emot ryktet om svag Star Wars Battlefront II-försäljning.

Relaterade texter

Star Wars Battlefront IIScore

Star Wars Battlefront II

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags att utöva stora krig i den där galaxen, långt, långt borta och Jonas Mäki har nyttjat kraften som en sann Sith för att leverera en recension...



Loading next content