Svenska
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: WWII

Hyr professionell spelare att köra Call of Duty: WWII åt dig

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Det har dykt upp flera märkliga tjänster till spel senaste åren som möjligheten att hyra folk att spela Destiny 2 med samt en assisterande healare i Overwatch. Många av dessa har varit enskilda personer som bestämt sig för att prova ett nytt sätt att tjäna en slant, men förra året började det bli seriösa affärer att få hjälp med Pokémon Go via Bidvine för att hitta Pokémons eller ta en promenad åt dig. Nu har detta tagits en nivå till.

Bidvine meddelar nu nämligen att det är möjligt att hyra "a professional player" som spelar Call of Duty: WWII åt dig. Det kostar £15 (170 kronor) i timmen, men enligt företgat är det värt det. Du får själv välja vilka mål du vill uppnå som att förbättra din rank, låsa upp vissa saker eller få en snyggare kill/death-ratio.

De så kallade professionella spelarna visar identifikation och bevisar sin förmåga innan de anställs, vilket företaget minskar risken för att du inte ska få det som utlovas. Är detta en tjänst du skulle använda?

Call of Duty: WWII

Relaterade texter

0
Rise Nation blev CWL Anaheim 2018-mästare

Rise Nation blev CWL Anaheim 2018-mästare

ESPORT-TEXTER. Skrivet av Jonas Mäki

Under helgen har vi varit på plats i Anaheim (Kalifornien) för att täcka Call of Duty World League i Convention Center, och mästare blev till slut Rise Nation efter att...



Loading next content