Svenska
Gamereactor
nyheter
Red Dead Redemption 2

Rykte: Red Dead Redemption 2 släpps i början av juni

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Vi är många som ivrigt väntar på Rockstars hett efterlängtade uppföljare till ett av de bästa westerspelen som någonsin gjorts. Väntan känns så evighetslång att det nästan gör ont i många av oss. Det underlättar ju inte heller att Rockstar vägrar att ge oss ett exakt datum utan istället kommer med svävande svar om kvartal. Tur då att internet finns, eller hur? Det verkar som att släppdatumet för Red Dead Redemption 2 är satt till den 8:e juni, detta finns att skåda på den danska sidan Coolshop och i skrivande stund har det inte tagits bort.

Vi är väl medvetna om att det mycket möjligt kan röra sig om en så kallad "placeholder" men samma sida läckte även släppdatum för Grand Theft Auto V till Playstation 4 och Xbox One, just den lilla detaljen gör att det känns mer äkta än det typiska ryktet. Vi badar givetvis i salt och väntar på officiella besked från Rockstar men att ha ett preliminärt datum (eller åtminstone månad) gör oss på redaktionen mycket glada.

Tror du det kan stämma?

Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2

Relaterade texter

Red Dead Redemption 2 (PC)Score

Red Dead Redemption 2 (PC)

RECENSION. Skrivet av Kim Orremark

Ett av förra årets bästa spel har äntligen kommit till PC med allt vad det innebär, Kim lät sina datorer svettas ordentligt under slående vackra ridturer...



Loading next content