Svenska
Gamereactor
nyheter
Grand Theft Auto V

Över 90 miljoner Grand Theft Auto V sålda

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Som de flesta av er säkert noterat dyker Grand Theft Auto V ofta upp när vi publicerar listor över spelförsäljning, och det är ju rätt sanslöst med tanke på att det släpptes år 2013. ATt hänga kvar på listorna på det sättet betyder såklart att spelet sålt bra, och fortsätter sälja bra. Och när vi skriver bra menar vi verkligen bra.

Nu har Take-Two levererat sin kvartalsrapport och tack vare den vet vi nu att spelet sålt över 90 miljoner exemplar. Med tanke på att en Switch-version ryktas vara på väg, verkar det rimligt att det slår drömgränsen på 100 miljoner inom ett-två år. Att försäljningen är så makabert stor, spiller såklart även över på mikrotransaktionerna och insidern Daniel Ahmad skriver: Take Two says GTA Online was the single largest driver of recurrent consumer spending during the past quarter. It's confirmed GTA Online will have more content updates.

Räkna inte med Grand Theft Auto VI inom de närmsta åren, att avbryta detta framgångståg är förmodligen inget som lockar varken Rockstar eller Take-Two.

Grand Theft Auto V

Relaterade texter

Grand Theft Auto VScore

Grand Theft Auto V

RECENSION. Skrivet av Petter Hegevall

Efter fem års väntan har vi äntligen fått tillbringat ordentligt med tid tillsammans med Rockstars hysteriskt hett efterlängtade femma



Loading next content