Svenska
Gamereactor
nyheter
Counter-Strike: Global Offensive

Här hamnar den svenska Counter strike-stjärnan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

Dennis "Dennis" Edman framtid har varit en riktig snackis den senaste tiden. Den forne Fnatic-spelaren gjorde ett riktigt lyckat inhopp hos Astralis under fjolårets Blast Pro Series och visade där att han håller en enormt hög nivå. Efteråt var alla överens, han skulle inte vara bänkad hos GODSENT särskilt länge till.

mousesports?
Det pratades till en början om att mousesports skulle varit intresserade av att ta in svensken och göra sig av med STYKO men så blev inte fallet.

Astralis?
När Astralis valde att släppa stjärnan "kjaerbye" ville många få det till att var den luckan "Dennis" skulle fylla. Luckan kom att fyllas, dock inte av svensken. Istället blev det "magisk" som därmed lämnade OpTic Gaming.

NiP?
Slutligen kom ett annat rykte gällande att Ninjas In Pyjamas var intresserade av "Dennis" tjänster. För att möjliggöra detta sas man vara redo att släppa trotjänaren & IGL:en "Xizt". Där och då rapporterades det om att "f0rest" skulle träda in i rollen som In-Game Leader.

Ytterligare lite tid gick och så idag kom beskedet som bekräftade det senaste ryktet: "Xizt" ut-> "Dennis" in. Då stod det också klart att Dennis tar över rollen som IGL, något han bland annat var under tiden i Kinguin.

Den här övergången lär har varit klar en tid då Dennis själv bekräftade via sociala medier att han fanns med i ett lag till starten av ESL Pro League. Lagen skulle ha varit satta under förra veckan, alltså innan starten av cs_summit. Glädjande för NiP är alltså att "Dennis" är spelklar till ESL Pro League på torsdag där man möte Fnatic.

Ny coach och ny IGL. Nog har NiP börjat röra om i grytan.

Vad tror ni om NiP:s framtid?

Counter-Strike: Global Offensive

Relaterade texter

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar i PC-versionen...

Counter-Strike: Global OffensiveScore

Counter-Strike: Global Offensive

RECENSION. Skrivet av Mathias Holmberg

En av spelindustrins mest ikoniska serier är tillbaka. Mathias har handlat vapen, desarmerat bomber, räddat gisslan och återupplevt terroristjaktens gyllene dagar...



Loading next content