Svenska
Gamereactor
nyheter
Star Wars Battlefront II

Rykte: Disney vill att Ubisoft eller Activision gör framtida Star Wars-spel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev här

* Obligatoriskt att fylla i
HQ

I slutet av förra året släpptes Star Wars Battlefront II, ett spel som numera är ökänt för sina aggressiva mikrotransaktioner som på allvar skakade om hela spelvärlden. Via sidan Comicbook ryktas det nu om att Disney inte är helt glada med sättet som EA har förvaltat Star Wars-licensen och försäljningen som ett resultat på det. Enligt ryktet sägs det att storföretaget har varit i kontakt med både Ubisoft och Activision om att göra spel.

Exakt hur avtalet mellan Disney och EA ser ut vet vi såklart inte men, det brukar finnas möjligheter för köpande bolag att på ett eller annat sätt avsluta samarbeten i förväg om det skulle bedömas nödvändigt. Det finns såklart massor med frågetecken kring hela ryktet, vad händer med påbörjade spel hos EA exempelvis? Just nu är det dock bara ett rykte och vi saltar på som vanligt och följer händelserna med vakande ögon. Får vi veta något mer kan du räkna med att läsa om det här, på Gamereactor.

Vad tyker du, ska Ubisoft eller Activision göra Star Wars-spel?

Star Wars Battlefront II

Relaterade texter

Star Wars Battlefront IIScore

Star Wars Battlefront II

RECENSION. Skrivet av Jonas Mäki

Så har det äntligen blivit dags att utöva stora krig i den där galaxen, långt, långt borta och Jonas Mäki har nyttjat kraften som en sann Sith för att leverera en recension...



Loading next content